Η 25η Μαρτίου έφτασε και τι είναι πιο ταιριαστό και πιο παραδοσιακό για το γιορτινό μας τραπέζι αν όχι ο μπακαλιάρος; Στα ηχωμαγειρέματα αυτό το ψάρι το έχουμε τιμήσει αρκετές φορές μέσα από τις συνταγές που παρουσιάζουμε. Αν σας αρέσει ο μπακαλιάρος (ή βακαλάος) ή αν θέλετε να τηρήσετε την παράδοση και να τον μαγειρέψετε για τη γιορτή του Ευαγγελισμού ή για κάποια Κυριακή ή όποτε θέλετε τέλος πάντων…, τότε ακολουθήστε μια από τις πέντε συνταγές που σας προτείνουμε:
- Μπακαλιάρος σκορδαλιά
- Μπακαλιάρος αγιορείτικος με πατάτες και κόκκινη σάλτσα
- Μπακαλιάρος με πατάτες στη κατσαρόλα
- Μπακαλιάρος με ρύζι στο φούρνο
- Μπακαλιάρος με σπανάκι στο φούρνο
Μελετήστε τις συνταγές, βρείτε αυτήν που σας ταιριάζει καλύτερα και μαγειρέψτε το υπέροχο ψάρι για να ευχαριστήσετε τον εαυτό σας και αυτούς που αγαπάτε… Καλή απόλαυση & χρόνια πολλά!